14 ting du kanskje ikke visste om hunder | Hundevennen.no icon
Gå videre til innholdet

🚚 FRI FRAKT OVER 499,- ✈️

FRI FRAKT PÅ "SENDES LEVERANDØR" 👍

✅ 30 DAGERS FULL RETURRETT 👍

Kontakt Oss

HUNDEVENNEN - DIN VENN

Hundeutstyr på nett

Vi i Hundevennen er opptatt av hund og utstyr du trenger som eier

Vi har ingen fysiske butikker, men sender til hele Norge. Vi har "åpent" 24 timer i døgnet, behandler alle ordre innen kort tid og besvarer inne 48 timer på henvendelser.  Hundevennen har store ambisjoner, og vårt mål er å være tilgjengelig for hundevenner med det utstyret som er et behov og til en god pris. 

Vi er ikke en nettbutikk med "full hyller", men har utvalgte hundeprodukter som vi anbefaler. Det er hundesele, hundeseng, hundebånd, hundeutstyr osv. 

 I vår hundebutikk på nett er ambisjonen å levere fremragende service, en trygg og effektiv handel og ikke minst vil vi forsøke å gi deg veiledning, gode råd og tips.

Vi i Hundevennen elsker dyr og vi  strekker oss litt lengre for at du skal oppleve ekte kundeservice. Dette fordi vi bryr oss, og fordi vi elsker vårt fag. Vi tror du vil merke dette når du kontakter kundeservice.

Vi vil gjerne invitere deg med i vår kundeklubb – der tar vi ekstra godt vare på deg. Om du melder deg inn, vil du motta spesielle tilbud, eksklusivt for våre medlemmer. 

Velkommen til oss i Hundevennen 🐶

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres

FRI FRAKT

Fra 499,- & direkte fra leverandør

30 DAGERS FULL RETURETT

Ikke gravert/print m/navn

RASK SUPPORT

Vårt mål - Innen 24 timer

ANBEFALTE PRODUKTER

Av hundeeiere, for hundeeiere

Spinn for å vinne Spinner icon