Personvernerklæring fra Goaffpro.com

Goaffpro.com vet at du bryr deg om hvordan informasjon om deg blir brukt og delt, og vi setter pris på din tillit til oss for å gjøre det nøye og fornuftig. Denne kunngjøringen beskriver personvernreglene til Goaffpro.com. Ved å besøke Goaffpro.com og kundens partnerportal, godtar du samtykke til fremgangsmåten som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Kontrollører av personlig informasjon
Hvilken personlig informasjon om kunder samler Goaffpro.com?
Hva med informasjonskapsler?
Deler Goaffpro.com informasjonen den mottar?
Hvor sikker er informasjon om meg?
Hva med tredjepartsannonsører og lenker til andre nettsteder?
Hvilken informasjon kan jeg få tilgang til?
Hvilke valg har jeg?
Må barn bruke Goaffpro.com?
Merknader og revisjoner
Eksempler på samlet informasjon
Kontrollører av personlig informasjon

All personlig informasjon gitt til eller samlet inn av Goaffpro.com under denne personvernerklæringen vil bli lagret og kontrollert av Goaffpro.com (den behandlingsansvarlige), på 16, Sector 20, Haryana, India.

Hvilken personlig informasjon om kunder samler Goaffpro.com?

Informasjonen vi lærer av kunder hjelper oss å tilpasse og kontinuerlig forbedre din tilknyttede opplevelse på goaffpro.com. Vi bruker informasjonen din til å hjelpe våre e-handelsbutikker til å drive et tilknyttet nettverk, levere tjenester, behandle betalinger, kommunisere med deg om bestillinger, produkter, tjenester og kampanjetilbud, oppdatere våre poster og generelt opprettholde kontoene dine hos oss, vise innhold slik som inntektene dine, vellykkede henvisninger osv. Vi bruker også denne informasjonen for å forbedre vår plattform, forhindre eller oppdage svindel eller misbruk av nettstedet vårt og gjøre det mulig for tredjeparter å utføre tekniske, logistiske eller andre funksjoner på våre vegne.

Her er typene informasjon vi samler inn.

Informasjon du gir oss: Vi mottar og lagrer all informasjon du skriver inn på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. Klikk her for å se eksempler på hva vi samler inn. Du kan velge å ikke oppgi viss informasjon, men da kan du kanskje ikke dra nytte av mange av funksjonene våre. Vi bruker informasjonen du gir til slike formål som å svare på dine forespørsler, forbedre plattformen vår og kommunisere med deg.

Automatisk informasjon: Vi mottar og lagrer visse typer informasjon når du kommuniserer med oss. For eksempel, som mange nettsteder, bruker vi "informasjonskapsler" og vi innhenter visse typer informasjon når nettleseren din får tilgang til Goaffpro.com og dets partnerportaler eller annonser og annet innhold som serveres av eller på vegne av Goaffpro.com på andre nettsteder. Klikk her for å se eksempler på informasjonen vi mottar. Vi kan også motta / lagre informasjon om posisjonen din og mobilenheten din, inkludert en unik identifikator for enheten din. Vi kan bruke denne informasjonen til intern analyse og for å gi deg stedsbaserte tjenester, for eksempel reklame, søkeresultater og annet personlig innhold.

E-postkommunikasjon: For å hjelpe oss med å gjøre e-post mer nyttige og interessante, mottar vi ofte en bekreftelse når du åpner e-post fra Goaffpro.com hvis datamaskinen din støtter slike muligheter. Vi sammenligner også kundelisten vår med lister mottatt fra andre selskaper i et forsøk på å unngå å sende unødvendige meldinger til våre kunder. Hvis du ikke vil motta e-post eller annen e-post fra oss, kan du justere kommunikasjonsinnstillingene dine.

Informasjon fra andre kilder: Vi kan motta informasjon om deg fra andre kilder og legge den til i kontoinformasjonen vår.

Ved å bruke eller fortsette å bruke nettstedet godtar du vår bruk av informasjonen din (inkludert sensitiv personlig informasjon) i samsvar med denne personvernerklæringen, som kan endres fra tid til annen av Goaffpro.com etter eget skjønn. Du godtar og samtykker også i at vi samler inn, lagrer, behandler, overfører og deler informasjon (inkludert sensitiv personlig informasjon) relatert til deg med tredjeparter eller tjenesteleverandører for formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Det kan hende at vi blir bedt om å dele den nevnte informasjonen med offentlige myndigheter og byråer for å bekrefte identitet eller for å forebygge, oppdage eller etterforske, inkludert cyberhendelser, tiltale og straff for lovbrudd. Du samtykker og samtykker i at Goaffpro.com avslører informasjonen din, hvis det kreves, i henhold til gjeldende lov.

Hva med informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er alfanumeriske identifikatorer som vi overfører til datamaskinens harddisk gjennom nettleseren din for å gjøre det mulig for systemene våre å gjenkjenne nettleseren din og for å tilby funksjoner som Site Stripe, One-Click Share osv. Og lagring av dine preferanser i tilknyttet portal.
Hjelpemenyen i menylinjen til de fleste nettlesere vil fortelle deg hvordan du kan forhindre at nettleseren din godtar nye informasjonskapsler, hvordan du får nettleseren til å varsle deg når du mottar en ny informasjonskapsel, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler helt. I tillegg kan du deaktivere eller slette lignende data som brukes av nettlesertillegg, for eksempel Flash informasjonskapsler, ved å endre tilleggsinnstillingene eller besøke nettstedet til produsenten. Men fordi informasjonskapsler lar deg dra nytte av noen av Goaffpro.coms essensielle funksjoner, anbefaler vi at du lar dem være slått på.
Hvis du lar informasjonskapsler være på, må du logge av når du er ferdig med å bruke en delt datamaskin.
Deler Goaffpro.com informasjonen den mottar?

Informasjon om våre kunder er en viktig del av vår virksomhet, og vi har ikke til hensikt å selge den til andre. Goaffpro.com deler kun kundeinformasjon som beskrevet nedenfor og med datterselskapene som Goaffpro.com kontrollerer og dets kunder, og som enten er underlagt denne personvernerklæringen eller følger fremgangsmåter som er minst like beskyttende som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Tilknyttede virksomheter vi ikke kontrollerer: Vi jobber tett med tilknyttede virksomheter. I noen tilfeller driver disse virksomhetene butikker på shopify.com eller selger tilbud til deg på shopify.com. I andre tilfeller tilbyr vi tjenester sammen med eller på vegne av disse virksomhetene.
Tredjeparts tjenesteleverandører: Vi ansetter andre selskaper og enkeltpersoner til å utføre funksjoner på våre vegne. Eksempler inkluderer å analysere data, gi markedsføringsassistanse, gi søkeresultater og lenker (inkludert betalte lister og lenker), behandle kredittkortbetalinger og tilby kundeservice. De har tilgang til personlig informasjon som trengs for å utføre sine funksjoner, men kan ikke bruke den til andre formål. Videre må de behandle personopplysningene i samsvar med denne personvernerklæringen og som tillatt av gjeldende lov.
Forretningsoverføringer: Når vi fortsetter å utvikle virksomheten vår, kan vi selge eller kjøpe butikker, datterselskaper eller forretningsenheter. I slike transaksjoner er kundeinformasjon generelt en av de overførte virksomhetsmidlene, men forblir underlagt løftene i en allerede eksisterende personvernerklæring (med mindre kunden selvfølgelig gir samtykke til noe annet). I det usannsynlige tilfelle at Goaffpro.com, Inc. eller i det vesentlige alle eiendelene ervervet, vil selvfølgelig kundeinformasjon være en av de overførte eiendelene.
Beskyttelse av Goaffpro.com og andre: Vi frigjør konto og annen personlig informasjon når vi mener at utgivelse er hensiktsmessig for å overholde gjeldende lov; håndheve eller bruke våre bruksvilkår og andre avtaler; eller beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til Goaffpro.com, våre brukere eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper, organisasjoner, myndigheter eller tilsynsmyndigheter for svindelbeskyttelse og reduksjon av kredittrisiko. Dette inkluderer imidlertid ikke salg, leie, deling eller på annen måte avsløre personlig identifiserbar informasjon fra kunder for kommersielle formål på en måte som er i strid med forpliktelsene i denne personvernerklæringen.
Med ditt samtykke: Annet enn beskrevet ovenfor, vil du motta varsel når informasjon om deg kan gå til tredjeparter, og du vil ha en mulighet til å velge å ikke dele informasjonen.
Hvor sikker er informasjon om meg?
Vi arbeider for å beskytte sikkerheten til informasjonen din under overføring ved hjelp av SSL-programvare (Secure Sockets Layer), som krypterer informasjon du legger inn i tillegg til å opprettholde sikkerheten til informasjonen din i henhold til den internasjonale standarden IS / ISO / IEC 27001 om "Information Technology Security Teknikker Informasjonssikkerhetsstyring Systemkrav ".
Vi opprettholder fysiske, elektroniske og prosessuelle garantier i forbindelse med innsamling, lagring og utlevering av personlig informasjon (inkludert sensitiv personlig informasjon). Våre sikkerhetsprosedyrer betyr at vi noen ganger kan be om bevis på identitet før vi utleverer personlig informasjon til deg.
Det er viktig for deg å beskytte mot uautorisert tilgang til passordet ditt og til datamaskinen din. Husk å logge av når du er ferdig med å bruke en delt datamaskin. Klikk her for mer informasjon om hvordan du logger av.
Hva med tredjepartsannonsører og lenker til andre nettsteder?

Nettstedet vårt inkluderer tredjepartsannonsering og lenker til andre nettsteder.

Hvilken informasjon kan jeg få tilgang til?

Goaffpro.com gir deg tilgang til et bredt spekter av informasjon om kontoen din og dine interaksjoner med Goaffpro.com for det begrensede formålet med å se og i visse tilfeller oppdatere denne informasjonen. Denne listen vil endres når nettstedet vårt utvikler seg.

Hvilke valg har jeg?
Som diskutert ovenfor, kan du alltid velge å ikke gi informasjon, selv om det kan være nødvendig å opprette en konto eller å dra nytte av slike goaffpro.com-funksjoner som profilen din.
Du kan legge til eller oppdatere bestemt informasjon på sider som de som er referert til i Hvilken informasjon kan jeg få tilgang til? seksjon. Når du oppdaterer informasjonen, beholder vi vanligvis en kopi av den forrige versjonen for våre poster. Hvis du ikke vil motta e-post eller annen e-post fra oss, kan du justere kommunikasjonsinnstillingene dine. (Hvis du ikke ønsker å motta vilkår for bruk og andre juridiske merknader fra oss, som dette Personvernerklæring, disse merknadene vil fremdeles styre din bruk av goaffpro.com, og det er ditt ansvar å se gjennom dem for endringer.)
Hvis du ikke vil motta e-post eller annen e-post fra oss, kan du justere kommunikasjonsinnstillingene dine. (Hvis du ikke ønsker å motta bruksbetingelser og andre juridiske merknader fra oss, for eksempel denne personvernerklæringen, vil disse merknadene fremdeles styre din bruk av goaffpro.com, og det er ditt ansvar å gjennomgå dem for endringer.)
Hjelpemenyen i menylinjen til de fleste nettlesere vil fortelle deg hvordan du kan forhindre at nettleseren din godtar nye informasjonskapsler, hvordan du får nettleseren til å varsle deg når du mottar en ny informasjonskapsel, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler helt. I tillegg kan du deaktivere eller slette lignende data som brukes av nettlesertillegg, for eksempel Flash-informasjonskapsler, ved å endre innstillingene for tilleggsprogrammet eller besøke nettstedet til produsenten.

Men fordi informasjonskapsler lar deg dra nytte av noen av goaffpro.coms essensielle funksjoner, anbefaler vi at du lar dem være slått på.

Må barn bruke Goaffpro.com?

Bruk av goaffpro.com er kun tilgjengelig for personer som kan danne en juridisk bindende kontrakt i henhold til Indian Contract Act, 1872. Hvis du er mindreårig, dvs. under 18 år, kan du bare bruke goaffpro.com med involvering av en foreldre eller verge.

Merknader og revisjoner

Hvis du er bekymret for personvern eller klager på goaffpro.com, kan du kontakte oss med en grundig beskrivelse, så prøver vi å løse problemet for deg.

Virksomheten vår endres kontinuerlig, og vår personvernerklæring og bruksvilkårene endres også. Vi kan sende e-post med regelmessige påminnelser om våre merknader og vilkår, med mindre du har bedt oss om ikke, men du bør sjekke nettstedet vårt ofte for å se nylige endringer.

Med mindre annet er oppgitt, gjelder vår nåværende personvernerklæring all informasjon vi har om deg og kontoen din. Vi står imidlertid bak løftene vi gir, og vil aldri endre vår policy og praksis vesentlig for å gjøre dem mindre beskyttende mot kundeinformasjon som er samlet inn tidligere uten samtykke fra berørte kunder.

Eksempler på samlet informasjon

Informasjon du gir oss

Du gir mest slik informasjon når du oppretter en konto og oppdaterer profilen din i innstillingene. For eksempel gir du informasjon når du: gir informasjon i kontoen din (og du kan ha mer enn en hvis du har brukt mer enn en e-postadresse) eller profilen din; kommunisere med oss ​​via telefon eller på annen måte. Som et resultat av disse handlingene kan du gi oss informasjon som: navnet ditt; adresse og telefonnummer; den personlige beskrivelsen i profilen din; og økonomisk informasjon.

Automatisk informasjon

Eksempler på informasjonen vi samler inn og analyserer inkluderer: IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen din til Internett; Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon som nettlesertype og versjon; operativsystem og plattform; hele Uniform Resource Locators (URL) clickstream til, gjennom og fra nettstedet vårt (inkludert dato og klokkeslett); informasjonskapselnummer; Vi kan også bruke nettleserdata som informasjonskapsler eller lignende data på visse deler av nettstedet vårt for forebygging av svindel og andre formål. Under noen besøk kan vi bruke programvareverktøy som JavaScript til å måle og samle inn sesjonsinformasjon, inkludert svartid på sider, nedlastingsfeil, lengde på besøk på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon (for eksempel rulling, klikk og musoverføringer) og metoder som brukes til å bla bort fra siden.

Informasjon du kan få tilgang til

Eksempler på informasjon du enkelt kan få tilgang til på goaffpro.com inkluderer: oppdatert informasjon om nylige tilknyttede bestillinger; personlig informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon og personlige preferanser); betalingsinnstillinger; innstillinger for e-postvarsler; og profilen din.

Klageoffiser

Nedenfor finner du detaljene for klageoffiser:

Navn: Anuj Tenani

E-post: admin@goaffpro.com