Bytte & Retur

Hundevennen.no har utvidet angrerett og åpent kjøp innen 30 dager!

Hos Hundevennen.no er det 30 dagers åpent kjøp på ordre levert i Norge. For å sende en bestilling i retur til oss, starter du med å lese alt på denne siden.

For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender e-post om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper (innen 14 dager etter mottatt ordre). Gi beskjed om du vil bytte varen, eller om det er en retur.
Send e-post til kundeservice@hundevennen.no og oppgi ordrenummeret som referanse.

Du kan benytte deg av vår returløsning for å få billigere frakt. Du vil da kun trekkes 79,- i portokostnad fra ditt innbetale beløp og refusjonsgrunnlag. Dersom du sender i retur uten å benytte deg av vår returløsning, vil vi ikke refundere eget utlegg. Send en e-post om returen og vi sender deg en returlapp som du kan printe ut og feste på pakken. Pakken leveres inn på Posten eller Post i butikk. Postnord dersom det er opplyst på returlapp.

Vi har 30 dagers bytte og returfrist. 

Varen må være ubrukt, pen og fri for lukt.
Varen må være som orginal og emballasjen må være hel.

Ved retur av hele ordren vil vi tilbakebetale ordresummen i sin helhet (inkl eventuell leveringskostnad, men du blir trukket for returfrakt på 79,-).
Ved retur av deler av ordren vil det være verdien på det returnerte produktet som blir tilbakebetalt, samt returfrakt på 79,- (dersom vi ikke har sendt feil eller det er en reklamasjon).

Hvordan sender jeg varer kjøpt på Hundevennen.no i retur?

Fyll ut returskjema (for returskjema - klikk her). Last ned returskjemaet, fyll ut, print ut, fyll ut og legg i pakken.

Angrerett skjema finner du her

Tilbakebetaling dersom du har betalt gjennom Klarna:
Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til klarna om refundering. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon. For å unngå purregebyr på varer du har sendt tilbake må du ta kontakt med Klarna selv eller logg inn på www.klarna.no


Vi tilbakebetale betalingen vi har mottatt fra deg med samme betalingsmetode som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen. Vi vil holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varen i retur. 

Du er ansvarlig for eventuell reduksjon av varens verdi.

Bruk ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen. Når du skal returnere eller bytte skal varen være ubrukt og returneres i en uskadd original forpakning. Samtlige lapper og manualer skal sendes med. Du som kunde står ansvarlig for at pakken blir returnert i samme stand som du mottok den i. Dersom det er skader på pakken eller mangler i pakken som bruksanvisning, deler eller annet, kan det medføre et gebyr som følge av tap i verdi eller så godkjenner vi ikke returen. Dersom du ønsker pakken tilsendt igjen kreves det betaling for frakt. 


Varer som ikke kan returneres 

Personlige varer med bilde eller tekst kan ikke returneres/byttes, da de ikke  oppfyller forbrukers rettigheter jf. Angrerettlovens. Kan feilen belastes Hundevennen.no, vil vare erstattes/refunderes. 

Pakk inn varen slik den ble levert. Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller mangler medfølgende lapper, bruksanvisninger, manualer etc. godkjennes ikke returen og hvis du ønsker pakken tilsendt igjen til deg må frakt betales. 

Skjemaet skal sendes sammen med ditt produkt til: 

Hundevennen.no
Sophus Bugges Vei 14 B
3257 Larvik