Bestilling og levering | Hundevennen.no icon
Gå videre til innholdet

🚚 FRI FRAKT OVER 499,- ✈️

FRI FRAKT PÅ "SENDES LEVERANDØR" 👍

✅ 30 DAGERS FULL RETURRETT 👍

Kontakt Oss

Bestilling og levering

Bestilling og levering - ✈🌎🚚🏠👌

Hos Hundevennen samarbeider vi med en utvalgt gruppe lojale leverandører som sender produktene våre direkte til kunden. Vi jobber bare med de aller beste leverandørene, på denne måten kan vi garantere kvaliteten på produktene våre og sikre best mulig kundeopplevelse. De fleste av våre leverandører er lokalisert i Asia og leverer produktene våre direkte fra sine egne varehus. Leveringstid er estimert fra 13 til 22 dager, og er et gjennomsnitt av tidligere bestillinger. Ved ferier/feiringer i andre land vil leveringstidene automatisk bli noe lenger. For eksempel bestillinger ved feiring av det kinesiske nyåret (februar) vil bli forlenget. Vi garanterer ikke leveringstider. Det er derfor mulig at du ikke mottar bestillingen innen angitt leveringstid. Vennligst send en e-post til kundeservice@hundevennen.no, og vi tar en grundig sjekk på statusen av din bestilling. Det er viktig for oss med tilbakemeldinger, slik at vi kan bli bedre og evt. avslutte vårt samarbeid med leverandører som ikke oppfyller våre vilkår. Heldigvis ser vi i praksis at den oppgitte leveringstiden oppnås 96% av gangene, så ikke bekymre deg for det.

COVID-19-oppdatering:

Våre partnere, Posten Norge og oss selv gjør vårt ytterste for å få bestillinger hjem så raskt som mulig, men husk at bestillingen din kan bli forsinket grunnet COVID-19. Posten.no opplyser på sine hjemmesider april 2021 "Fortsatt en del forsinkelser på levering av pakker spesielt i Oslo og områder rundt"

Fri Frakt:

Det kreves ingen minimum bestillingsantall. Vi gjør alt vi kan for å sikre høyest kundetilfredshet, og fri frakt er en viktig del av dette. (Medfører noe lenger leveringstid)

Spor din bestilling:

Hvis du har lagt inn en bestilling hos oss, kan du enkelt spore pakken noen dager etter bestillingen. For å spore din bestilling kan du besøke: Spor Forsendelse. Er det ingen endringer i sporing, så kan du kontakte oss for ytterligere sporing. kundeservice@hundevennen.no

FRI FRAKT

Fra 499,- & direkte fra leverandør

30 DAGERS FULL RETURETT

Ikke gravert/print m/navn

RASK SUPPORT

Vårt mål - Innen 24 timer

ANBEFALTE PRODUKTER

Av hundeeiere, for hundeeiere

Spinn for å vinne Spinner icon